Una temporada inoblidable

Una temporada inoblidable

El viatge interior d'un futbolista

Oriol Romeu

ePUB

16,0 MB

DRM: Marca de agua

ISBN-13: 9788413737065

Editorial: Books on Demand

Fecha de publicación: 19.11.2021

Idioma: Catalán

Rating:
0%
7,99 €

IVA incl.

ya disponible para descarga

Ten en cuenta que este e-book no puede leerse en Amazon Kindle, solo en dispositivos con softwares que lean archivos ePub. Saber más

¡Tu propio libro!

Hazte autor con BoD y pon tu libro y e-book a la venta en librerías.

Saber más
"Una temporada inoblidable" és un llibre-diari en què Oriol Romeu relata el seu dia a dia al llarg de la temporada futbolística 2020-2021. És una obra propera, fresca, en què l'autor s'expressa de manera sincera i tal com és. Tot i que el futbol és el fil conductor, aquest diari ens permet conèixer altres vessants de la vida dels professionals d'aquest esport. I la seva, sens dubte, no és com imaginem. Ens parla, entre altres coses, de records de la infantesa, de com s'organitza en el seu dia a dia, com afronta les lesions i com ha viscut el naixement del seu primer fill. En aquest diari es despulla per mostrar les seves alegries, frustracions i reflexions. L'objectiu final és compartir les seves vivències per poder inspirar altres persones.
Oriol Romeu

Oriol Romeu

Oriol Romeu és un futbolista professional de les Terres de l'Ebre que ha acabat a la Premier League. Ha passat per clubs com el Barça, el Chelsea i el Southampton, equip on juga actualment després de set temporades. Tot i que el futbol és la seva passió, no és l'única inquietud que el mou. Li encanta llegir, escoltar podcasts i sortir a passejar amb la seva gossa. A "Una temporada inoblidable" descobriràs com és el dia a dia d'un futbolista poc convencional.

De momento no hay recortes de prensa sobre este título.

Escriba su propia opinión
Sólo los usuarios registrados pueden escribir comentarios. Iniciar sesión o Crear una cuenta
Search engine powered by ElasticSuite