D'on i de qui venim
Bestseller

D'on i de qui venim

Avantpassats paterns de Joan Vilalta Farré

Joan Vilalta Llavina

ePUB

9,2 MB

DRM: sin copia de seguridad

ISBN-13: 9788413261331

Editorial: Books on Demand

Fecha de publicación: 03.04.2020

Idioma: Catalán

Rating:
0%
6,99 €

IVA incl.

ya disponible para descarga

Ten en cuenta que este e-book no puede leerse en Amazon Kindle, solo en dispositivos con softwares que lean archivos ePub. Saber más

¡Tu propio libro!

Hazte autor con BoD y pon tu libro y e-book a la venta en librerías.

Saber más
D'on i de qui venim, és el resultat d'un projecte personal de la recerca "on-line", realitzada des de juny del 2019 fins febrer del 2020, i que gràcies als arxius digitalitzats de les parròquies de l'Arquebisbat de Tarragona, he aconseguit augmentar de manera molt important el nombre d'avantpassats i ascendents coneguts fins fa poc. La coneixença de l'arbre genealògic s'ha incrementat per la branca o nissaga d'ascendents de la part paterna del meu pare, de cognom Vilalta, naturals de les terres de Tarragona i majoritàriament de Falset, comarca d'El Priorat, que pertany a l'Arquebisbat de Tarragona.
En aquest llibre, a part de la relació d'avantpassats localitzats, faig un recull de dades, curiositats, referències històriques, llocs i indrets, que he anat trobant durant la recerca realitzada i que pràcticament són exclusivament i fan referència a la Comarca d'El Priorat.
Joan Vilalta Llavina

Joan Vilalta Llavina

Joan Vilalta Llavina, nascut a Barcelona el 1952, arquitecte tècnic, casat i pare de dos fills. Des de petit havia sentit, especialment per les festes de Nadal a casa de la seva tieta Paquita, anècdotes i comentaris sobre la família de Falset, mentre els grans gaudien del vermut i el vi que des d'allí feien arribar a la família de Barcelona. No va tenir mai contacte directe amb ells i una vegada morts els grans, no ha quedat ningú que pogués donar resposta a la curiositat nouvinguda. Una vegada jubilat, ha utilitzat part del seu temps en la recerca dels avantpassats de Falset. Aquest llibre està dedicat i és un petit homenatge al seu avi i pare, Joan els dos, als seus tiets Paquita i Antonio, així com a tots aquells que puguin llegir el llibre i sentir-se identificats i partícips de la família Vilalta.

De momento no hay recortes de prensa sobre este título.

Escriba su propia opinión
Por favor, entra aquí para dejar una reseña.